luni, 27 mai 2013

pms


Despre acea perioada a lumii in care fiecare femeie isi doreste sa nu se fii nascut.
Genul de intrebari care te lovesc cu viteza unor asteroizi ca apoi sa te lase speechless. din pacate pentru o perioada prea scurta pentru tine si pentru anturajul tau. genul ala de relatie love hate care face 1000 de tripluri tzuluc on and on and onandonandonandonnnnnnn!





Atunci cand iti sta mintea in loc, la propriu, si cand se ajune la conversatii penibile chiar si cu oameni care nu iti sunt apropiati dar au nesansa de a se afla in preajma ta in ACEA perioada a lunii :

- te iubesc pentru ca esti proasta dar pe de alta parte esti docila ca o vitelusa deci te pot folosi !!! ( gen wtf did i just say!!!!)
- sau catre sef : " nu sunt absolut deloc cu punctul dumneavostra de vedere si cred ca mai bine ati spune ca nu aveti chef sa va faceti treaba! " ( wtf ! wtf! WTF DID I JUST SAY!!! I should start searching a new job as in right now!)
- sau catre colega de apartament : "sunt deprimataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! a look a butterfly! nu am apa deloc si nici caldura si ma simt mizerabilllllllllllll!!!" ( dupa ce ea a lucrat 10 ore la urgente si tu ai facut DOAR scrisori de iesire toata ziua!)
- sau catre colegii de masa, la pranz, mica pauza de détente : " ati auzit de pacientul ala care s-a aruncat de la etajul 3? a murit pe loc. dupa ce i-au explodat organele interne!" ( pause for effect!)
- sau catre infirmiera : " de obicei esti nu foarte rapida dar azi te intreci pe tine!" ( = signing your death sentence)
- catre bucatar : " am mancat saptamana trecuta la un SUPER ( emfaza pe SUPER resto) dar azi TREBUIE sa mananc aici. dar e ok. vineri mancam iar la vietnamian!" ( probabil ca imi va scuipa in mancare pentru restul de 5 luni de stagiu care imi raman dar c'est pas grave).





si uite asa distrugi pacea lumii cu pmsul tau de 2 bani!
cu relatia ta mai mult decat destructiva ... sunt grasa, nu mai trebuie sa mananc...mmmmmm...ce mananci acolo??? torrrrrrrrrrt? de ciocolataaaaaaaaaaaaaaa? ah nu, nu vreau sa gust, je tienne à ma ligne, ok daca insisti, doar o muscatura ( * evident ca il vaduvesti pe "fraer" de felia de tort, lasa, sa invete, viata e grea!)





love/hate circle.

and for the gentle men :





* nici una dintre imaginile de mai sus nu imi apartin, dar cum e acea perioada a lunii : " I don't f..... care!"



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu