sâmbătă, 21 iulie 2012

citate 2

pentru ca am avut o garda de cacat o sa fac un post frumos, cu citate ;0) pentru ca omul cat traieste invata iar numai cine nu munceste nu greseste!

Haruki Murakami, Norvegian woods
" Cand te impresoara nenumarate posibilitati, cel mai greu lucru este sa iti bagi capul in nisip ca strutul."

" Ce se intampla cand omul isi deschide inima?
- Se face bine...!"

" Pentru anumite persoane dragostea incepe de la un fleac, de la un moft...Sau nu incepe deloc!"


Liviu Rebreanu, Marturisire
"Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta e un schimb, dar nu iubire. Te iubesc pentru că mă iubeşti şi nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aici începe iubirea. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: acesta este cântecul iubirii. Omul îndrăgostit nu zice: te iubesc pentru că eşti oacheşă; nici: te iubesc fiindcă eşti bună. Omul îndrăgostit zice: te iubesc cu toate că eşti oacheşă, cu toate că eşti bună, şi te-aş iubi chiar dacă ai fi blondă sau ai fi rea.”

" Iubirea nu iti scormoneste trecutul si nu-ti cerceteaza prezentul. Viitorul este nadejdea ei."

Riu Murakami, In supa Miso
" Periculosi sunt cei la care lucurile sunt batute in cuie, care stiu clar ce le place si ce nu. Orice om normal penduleaza intre anumite valori, e pierdut si sufera!"

Garth Stein, Enzo sau arta de a pilota pe ploaie
" Un concept atat de simplu, dar atat de adevarat : ceea ce trebuie sa demonstrezi se afla in fata ta; noi suntem creatorii propriului nostru destin. Fie cu stiinta, fie din ignoranta, succesurile si esecurile noastre sunt provocate numai de noi insine!"

Howard Roughan, Promisiune mincinoasa
" Sahul se joaca in mintea ta si nu pe masa din fata ta, a spus el. Daca joci numai ce vezi, nu o sa catsigi niciodata. Ideea este ca pentru a excela in sah si in orice alt domeniu, trebuie sa-ti imaginezi. Trebuie sa vezi dincolo de ce se afla in fata ta."

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu