duminică, 9 ianuarie 2011

Momentul unei zile din Basel

Si ne plimbam noi ca 2 flori prin Basel si la un moment dat ni s-a facut foame. Dar nu asa orice fel de foame ci o foame din aia crunta. Bun, moment de cumpana...ce si unde putem noi manca in Basel? Ca de buget limitat. Hai sa mancam la fratii nostri turci. Ca doar mai ieftin de atat nu gasim iar pozele arata destul de apetisant. Bine, recunoastem, eram atat de infometati incat incepeam sa vedem pui la rotisor in loc de oameni, pe strada. Bun, on y va? On y va, papoi!

Ok, intram noi in fast food sau restaurant rapide depinde in ce tara va aflati :P si comandam un sis kebap si El ceva cu legume. Si primi 2 portii super generoase plus 4 trigoane de paine super buna din partea casei si purcedem noi la devorarea portiilor gargantuesti. Mancarea delicioasa, poate un pic cam spicy. Timp in care incepem noi sa ne minunam de cat de bine au reusit sa se adapteze turcii in Elvetia: tin sa precizez ca fast food-ul sclipea de curatenie, personalul avea uniforme CURATE, era pe acolo o doamna care stergea mesele si gemurile din 5 in 5 minute, toalete super curate ( dar voi reveni in curand cu un post in exclusivitate legat de toaletele din Elvetia, care m-au impresionat profund, nu mai gasesc eu toalete ca alea pe oriunde o sa mai calatoresc), in fine totul incredibil de curat pentru un fast food turcesc.

Pe fundal, normal ca auzeam numai melodii cu "habibi.habibi" si "iala,iala" dar mancarea era atat de buna incat mai ca nu auzeam miorlaielile din fundal cand deodata...pam pam...PAUSE FOR EFFECT...si hai cu maneaua romaneascaaaaaaaa...mai exact,cred ca era guta sau copilul minune, eu nu ii deosebesc dar El sustinea ca e Adi minune...si da-i cu maneaua...hai,hai!
Stupoare: eram intr-un fast food turcesc din Elvetia si ascultam manele romanesti!
Se duce de rapa lumea asta.
Apoi ne-a bufnit un ras isteric pe amandoi si, bineinteles, ca am anuntat lumea ce se asculta in fast foodurile turcesti din Elvetia.
Si, nu, nu a fost doar o coincidenta nefericita pentru ca apoi a mai urmat o melodie de la Akcent :)

Oricum, mancarea a fost ieftina si buna, am iesit de acolo cu burtile pline si cu o manea in repertoriu!

Iar a2a zi am ales un restaurant chinezesc ca sa fim siguri ca evitam incidentele neplacute, am fost la Mr. Wong, al carui pui cu sos dulce-picant ne va ramane in amintire for ever end ever!
God bless Mr. Wong, fast food-ul turces si chinezoii din Paris, unde se mananca extraordinar de bine si de ieftin! si castanele!!!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu