vineri, 11 martie 2011

Lalalalalalalaaaaaa

Soare si voie buna! Dupa multi nori si ceata si ploaie si zapada si frig interior si exterior.


Numai in momentul in care un membru al familiei devine bolnav ne dam seama ca si el e fragil. Chiar daca e poate un munte de om. Cand durerea ii ingenuncheaza pe acesti oameni puternici care strang din dinti si merg mai departe pana in ultimul moment este cu adevarat impresionant. Si tremuri si plangi si nu mai stii incotro s-o apuci. Nu e ca si cum ai trata un strain. E greu sa iti tratezi propria familie mai ales cand esti million miles away ( literally speaking). Nu poti decat sa speri, sa te rogi. Ca doar el e puternic si mereu s-a ridicat atunci cand a cazut. Apoi un gand timid si ucigator se infiltreaza otravit in cotloanele mintii tale devastate de durere : "Dar cat o sa se mai poata ridica? E si el om. NU; nu e om, e Tata!". Dar e spre bine, norii furtunii incep sa se indeparteze.


Maine ma duc la film. Nu m-am hotarat inca la care dar cred ca nu o sa am prea multe optiuni. Pentru ca in Franta majoritatea filmelor sunt dublate in franceza. Asa ca probabil o sa ajung la vreo siroposenie de comedie romantica pe care nu si-au dat osteneala sa o dubleze. Dar e ok. Sunt atat de zombie dupa ce se termina saptamana de munca incat tot ce imi doresc este sa ma plimb, sa dorm, sa citesc si sa ma uit la filme. Aaaa, da si in ultima vreme ma incoltesc 2 porniri puternice dar in totala contradictie cu mine : 1. am chef sa alerg ( as in joging...everyone who knows me knows that this means pure insanity for me) si 2. I sometimes feel the urge to cook ( which again is at the bottom of my to do list).


Dar stiti de ce imi este mie dor cu adevarat? Sa ma plictisesc. Ca in vacantele de liceu cand taiam frunza la caini toata vacanta. Mergeam destul de frecvent la Bran si stateam pe bancheta de la masina cu verisoara mea si mancam mere. Sau mergeam in expeditii cu verii mei mai mici. Doamne, cat de bine era! Oricum vremurile alea nu se mai intorc. Asa ca acum incerc sa invat chestii noi.


Imi doresc o floare noua pentru ca actualmente am 3 plante in camera : 1 moarta pe 3 sferturi pt ca nu are pamant destul iar in Franta gasesti pamant pt flori numai Primavara, nr.2 si 3 sunt ok numai ca nu fac flori. Asa ca am ochit eu una "eftina si frumoasa si plina de flori" la SuperU asa ca maine ma duc sa o achizitionez! BUIAAAAAAAAAAA!

Si acum ocupatia preferata este facutul planurilor pt vacanta de Paste. O sa am si eu o vacanta de 4 zile asa ca am cazut de comun acord cu El ca mergem in Germania. In Karlsruhe. Aha , baby, that's where we're going! Deocamdata stiu 4 lucruri depre orasul asta:
1. ca e mare, which is GREAT! 290736 de locuitori dupa Wikipedia si e sediul Curtii Constitutionale a Germaniei.
2. ca arhitectul orasului Washington D.C. s-a inspirat dupa arhitectura acestui oras
3. ca are multe tramwaie si eu ador tramvaiele!

Asa ca weekendul asta o sa incerc sa ma relaxez si sa enjoy the sun. Il faut profiter! Pentru ca se pare ca a partir de Dimanche o sa se strice vremea pa aici.

Iar gandul ca mai e o luna si vine si El imi da Ariiiiiiipi mai ceva ca un Redbull :p

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu