joi, 13 iunie 2013

ganduri

Ideea alearga prin mine, fara preget. Se aprinde, se stinge, ca un uroborus. Alerg si alerg si alerg. Mintea aluneca, se curge, se stinge, se atinge, din foc in foc ajunge si prelinge al timpului orar. Oare de cand, cum, incotro si mai presus de tot, toti si toate : de ce am plecat? De ce plec mereu? Se zice ca dragostea dureaza 3 ani. Eu cred ca uneori chiar mai putin. Dragoste amara ca ploaia de vara si unda sprintara a inimii fugara. M-am pierdut, din nou, printre degete, fara pregete, pe ale mofturoasei primaveri "amestece" de vant cu furtuna si bruma de nebuna speranta. Speranta vibranta in a lumii sansa la o nesperata si duioasa renastere spectaculoasa.
I just thought I knew better.
Lumina din lumina si Dumnezeu adevarat, nascut iar nu facut...
Tintesc peretele alb cu o incapatanare demna de cel mai mare catar.
No one ever told you baby how this is gonna be, what will happen to you baby, guess you'll have to wait and see...
Un Phoenix tasneste din emisfera dreapta iar emisfera stanga incearca sa il prinda si sa il dreseze. Dar Phoenixul nu se lasa. Din cenusa in cenusa, din gand in fapta, din fiinta-n nefiinta si vesnic aprinsa-ntrebare, in zare : de unde sa incepi si unde sa termini? Te lasi dus de val. With all the changing seasons of your life, maybe you'll get it right, next time!



I've seen everything imaginable
Pass before these eyes
I've had everything that's tangible
Honey you'd be surprised
I'm a sexual innuendo
In this burned out paradise
If you turn me on to anything
You better turn me on tonight...

...I see you standin'
Standin' on your own
It's such a lonely place for you
For you to be
If you need a shoulder
Or if you need a friend
I'll be here standing
Until the bitter end
No one needs the sorrow
No one needs the pain
I hate to see you
Walking out there
Out in the rain
So don't chastise me
Or think I, I mean you harm
Of those that take you
Leave you strung out
Much too far..."


I should have known you're crazy! :))) But guess what : you didn't expect to find someone crazier than you!

Imi amintesc cand am aruncat cu marul ala in perete, asta ca sa nu ti-l arunc in fata! Cum s-a zdrobit, zgomotul, gestul, ura, muschii incordati, mimica ta, totul in reluare, apoi botul tau ca si cum tu ai fii fost singurul care conta pe lumea asta...I would have done everything for you, there was a time! Mansarda aia mica si inghesuita dar cu iz romantic, mersul pe jos care facea piciorul pe jos, emotia, stadionul in picioare, ochi in ochi si suflet in suflet, concertele, drumul inapoi cu o margareta in par si soarele in ochi...formalismele de cacat, teposenia de fatada, ochii lumii, it didn't ever matter to me but to you, yes! there is a special light, it keeps on shinning bright.  Ma simteam permanent ca in videoclipul ala de la Guns N' Roses in care Slash conduce masina aia si sar de pe sosea, in gol. Asta era senzatia zilnica. The thrill and the horror mixed. And still I wish I could have loved you more...dar stii ce? slash eram eu! haha! sac!





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu