joi, 27 martie 2014

happy

I just love this song. It's difficult not to share a smile when you're listening to it. If I am at home I instantly start dancing. It comes naturally. Clap along if you feel like happiness is the truth.

Face asteptarea mai dulce. Pentru ca uneori asteptarea este...lunga. So I just go in my world of fantasies...
Curios cum o seara poate schimba totul. O intalnire cu un irakian muzician, cu vreo 40 de ani mai in varsta decat mine dar cu un suflet de copil! Om frumos si vesel, cu maini magice. Om colorat, om daruit. O m care daruieste si imparte fara regrete. Om care traieste ca si cum maine nu exista. Om care traieste numai si numai in prezent. Cate putem sa invatam de la cei din jurul nostru, este minunat!

Ne facem rau cand criticam. I thought that you were nice but  you were otherwise...

Ne facem rau cand ne agatam de lucruri materiale, cand ne agatam de oameni. Daca cineva decide sa iasa din viata ta inseamna ca nu a trebuit sa fie acolo de la bun inceput. Daca ai invatat ceva din pasajul lui/ei esti norocos. Daca ai reusit sa faci sa tresara ceva in inima celuilalt chiar si pentru cateva minute/zile...e bine; esti bine.

Ochii care nu se vad se uita, din fericire, uneori. Noroc ca Dumnezeu a lasat uitarea pe acest Pamant.
Oare este adevarat ca vezi in jurul tau ceea ce vrei sa vezi? Ca ceea ce esti tu in interior se reflecta in jurul tau? Pentru ca atunci e bine...vad oameni fericiti si dornici sa invete, sa se dezvolte, vad copii in corpuri de adult, vad soare, cer albastru, copaci infloriti, piete de duminica, biciclete...cam asa.

El a fost in Franta dar eu eram la Berlin. Ne-am ratat la cateva zile distanta. Nu a fost sa fie nici de data asta. Dar e OK. Suntem OK after all this years we both healed. And we both grow up in the persons that we've wanted to be, and strangely we did not grow apart. I wish you luck, sun, smiles and love sailor!


Deci e Primavara :)

Meanwhile in Berlin :Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu