vineri, 24 iunie 2011

fairy tale

Are pe masă pahare de colecție, incredibil de super tari cu galaxy rangers, cumpărate la marche de puce cu 1 euro jumate, camera e inundată de o lumină albastră neon care vine de la minunata lampă de birou vintage, bleu marin cu gri, cumpărată de la aceeasi marche de puce cu 3 euro, citește o carte rusească și bea ceai Roibos cu vanilie, yam!

Pe birou stă o grămadă de dosare, poate aștepta până mâine.

Timpul se dilată și se trezește în Rusia în mijlocul evenimentelor. Natura superbă, mascatul bal, rochiile dantelate, corsetele cu balene, măștile misterioase, fracurile, țigările de contrabandă și valsul.

Apoi se trezește într-un minunat castel, la o serată înconjurată de oameni minunați, cu licoruri fermecate și bucate minunate. Râsete, glume, cântece, povești despre cum să faci istorie, succes, sclipiri de geniu și de cristale, jocuri de artificii.

Și te trezești înapoi cu o carte în mână și un ceai rece pe noptieră. Totul ar trebui să fie cald dar, în realitate, este steril pentru că El nu este aici. And I miss him!!! 9 more days...the countdown begins.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu