marți, 20 aprilie 2010

Le concert!



Maine merg sa vad filmul "Le concert".Ruleaza la cinematograful Arta din Cluj si daca mergeti de la ora 14,30 pretul biletului este redus.Asa ca maine ma duc sa il vad nu neaparat pentru ca regizorul este roman iar distributia ruso-franceza ci pentru ca orice est european in Franta promite o aventura savuroasa. Parole,mes cheres! Da,da stiu..."Sint vechi,domnule!"(I.L.Caragiale) Dar filmul asta chiar promite si povestea este cel putin interesanta. O sa va pun si un trailer ca sa trageti o geana...



In alta ordine de idei, afara ploua...si ce ne-am gandit noi ca putem face intr-o dimineata ploioasa de Marti? Exact,am dansat prin casa :0) Ce frumos e sa plutesti prin casa in bratele celui drag...sighhhh!



Siiiiiiiiiiiii...sambata am facut o super tarta cu fructe (careia am uitat sa ii fac poze asa ca va trebui sa ma sacrific si sa mai fac una :0) vorba lui Andy Anderson din viata cu Louie:"bine,bine,ma duc,nu trebuie sa ma obligi in halul asta!!!"(citat aproximativ)...mda,cam asa si eu. Si ma mai tenteaza reteta lui Psiko de brownies cu un strat de crema de branza dulce deasupra. Si,nu,scumpul meu Om nu voi invata in viitorul apropiat sa fac ciorbe sua felul 2. Vreau sa ma specializez in ce imi iese excelent,pour le moment! Asa ca in viitorul apropiat poze cu muffins,tarte au citron,tarta cu fructe si brownies executate de MOI!

2 comentarii :

  1. Concertul a fost primul film pe 2010 vazut si care m-a impresionat tare, tare, tare! Sunt sigura ca o sa iti placa si tie! E cu de toate. Si amuzant, si emotionant, si trist si true :D
    Mie mi-au placut toate filmele lui Mihaileanu. Am mai vazut si Trenul Vietii si Traieste si zau ca e un regizor minunat!

    Enjoy! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) da, trenul vietii a fost genial. adevarat a grait marele castravete :P sper ca esti bine,papushe si ca o sa ajungi in curand in India...daca te cheama,trebuie sa te duci.India e un pamant care nu minte! :)

    RăspundețiȘtergere