duminică, 9 mai 2010

luna de fiere

ziua de fiere.



"Doua baricade,
Doua riduri oarbe
Si toti sunt impotriva
Tuturor

Tot ce-a mai ramas,
Tot ce-a mai ramas
E un singur pas
Dar n-am sa-l fac


Viata ce-o urasc
E ura ce-o traiesc
Si toti cu-acelasi gand
Sa fac bani usor

Lume oarba
Fa-ma sa-nteleg
Cum ma vezi
Cum ma vezi."

uneori te trezesti cu un gust metalic in gura. amar. rusine. o rusine atat de mare fata de cei dragi tie si fata de tine insati incat te paralizeaza. te micsoreaza. te face sa vrei sa dispari. te scufunzi,incet dar sigur si ajungi pe fundul apei.parul ti se ridica in sus,deschizi ochii,iti tii respiratia si incerci sa iti golesti capul de orice gand. dar apoi o mana vine dupa tine si te ridica la suprafata. nu esti singur. nu traiesti numai pentru tine. si nu iti poti permite sa traiesti aceste lucruri mai mult de cateva minute/ore. apoi gustul trece. cu un sarut, cu o mangaiere, cu o strangere in brate, cu o voce draga la telefon, cu puterea de a stii ca poti trece peste orice daca ai incredere in tine si in cei din jurul tau.



Asa ca acum tin sa multumesc tuturor celor care ma tin in picioare si care ma prind in brate atunci cand cad si ma repun in joc. Indiferent unde sunteti momentan, va multumesc. Stiti bine ca sunteti fiecare calare pe o raza de soare in sufletul meu. Iar TU esti pe un curcubeu :0)



Aseara am fost la "Festivalul luminilor" si a fost minunat! A fost o atmosfera foarte frumoasa si ne-am bucurat de primul nostru festival al luminilor,impreuna.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu