vineri, 28 mai 2010

rosu aprins!

Nu,nu are nici o legatura cu melodia „Rosu aprins” cantata de formatia Luna Amara (desi imi place mare placere sa ascult melodia asta, imi „gadila” simturile de fiecare data).

Are legatura cu noua locatara a camerei mele. O locatara tanara, plina de viata, cocheta, rosie si verde, bucuratoare la vedere si atingere pentru ochi si suflet. Da...este noua mea floare. Dupa ce una din vechile colocatoare a caputat in mod rusinos am decis sa o retrogradez intr-un alt ghiveci, pe balcon. De ce? Nu mai face flori,domnule! A fost doar o iubire de o primavara-vara,dupa care a decis sa ma abandoneze. Sa nu mai faca flori. Sa imi zica: „Oi fi eu doar o floare dar daca nu mai vreau sa iti fac ziua mai buna nu ti-o mai fac si gata! Ce-o sa faci, ce-o sa faci?”...well,o sa cumpar alta care ma va iubi tot pentru o vara,cel mai probabil.

Dar fiecare dimineata va veni insotita de flori rosii la geamul meu si de soare si de el...si de cafeaua imaginara de la Starbucks...yes,I know and I addmit it, I am a Starbucks addict...hi! my name is Mada and I am a Starbucks addict et non,moi je parle pas portugaise,je suis pas espagnol mai je parle les deux un petit peu et ca suffit pour te faire paf!

Asa ca maine o impamantenesc pe Rozi (ce daca e rosie, nu pot sa ii zic Rozi?) :p

AMR=Au Mai Ramas4 zile....



„I have no fear of drowning
It's the breathing that's taking all this work.”

Atat de mult imi plac macii!!! O sa vina si vremea lor...

2 comentarii :

  1. Mai este luna lor ..... deci imediat le trece vremea

    RăspundețiȘtergere
  2. dar pana le trece azi am trecut cu trenul printr-un camp plin de maci,a fost superb!!!:)

    RăspundețiȘtergere